Marion Bierens

Wie ben ik ?

_DSC899 cropMijn naam is Marion Bierens, ik woon in Haarlem met mijn man en twee dochters.

Ik ben al jaren geïnteresseerd in stress en burnout, vitaliteit en veerkracht. Vanuit mijn jarenlange  ervaring als leidinggevende bij instellingen voor Jeugdzorg en Daklozen  heb ik gezien wat een enorme  impact stress op mensen kan hebben.

Ik kom uit een gezin waar hectiek aan de orde van de dag was. Als stress nog zou moeten worden uitgevonden, hadden mijn ouders dat ongetwijfeld gedaan, met de combinatie van hun persoonlijke eigenschappen en bloeiende, drukke bedrijf. Vanuit mijn achtergrond weet ik dus goed wat stress is. Dat heeft mij alleen maar meer gemotiveerd om ermee te leren omgaan!

Om mijzelf te beschermen tegen de hectiek van mijn dagelijkse leven doe ik al twintig jaar yoga bij Els van Driel, mediteer ik dagelijks  en probeer ik mindfull te leven. Daarnaast heb ik veel scholing gevolgd op het gebied van stress en burnout en lees ik alles wat los en vast zit over dit onderwerp vanuit allerlei disciplines: neurologische invloeden, de invloed van hormonen,voeding, beweging. De combinatie van dat alles vind je terug in de stresswinkel.